Tilbygning

Vi tager os af hele processen fra A-Z

Tilbygning

Vi er eksperter i tilbygninger

Hvis du står med et ønske om at udvide kvadratmeter pladsen i din bolig i Nordsjælland med en tilbygning, er AH Tømrermester klar til at udføre den store opgave.

En tilbygning kan være en udestue, et ekstra værelse eller som en del af en hel ombygning af huset. Der er ingen grænser for, hvilket formål tilbygningen skal have, men det er stensikkert, at vi står klar til at tage os af processen. Hos AH Tømrermester har vi mange års erfaring, og gennem tiden har vi opført mange tilbygninger primært i Nordsjælland. Vi har både ekspertisen og erfaringen til at rådgive dig om den bedste løsning til en tilbygning efter dine ønsker og behov.

Få en kvalitets­oplevelse med os på holdet

Hos AH Tømrermester lægger vi meget vægt på, at vores kunder er trygge, tilfredse og tossede med det resultat, vi leverer til dem. En tilbygning er en livslang investering, og vi gør en dyd ud af, at vores kunder kan mærke den kvalitetsoplevelse, vi stræber efter at give dem.

Ud over selve oplevelsen med vores service, lægger vi også vægt på at lave tilbygninger, hvor funktionalitet og energioptimering er tænkt ind i løsningen. Det er vigtigt at bidrage til den grønne omstilling, og en tilbygning bygget af os er ingen undtagelse.

Lad os starte processen nu

Med os på holdet bliver du mødt af smilende og erfarne håndværkere, der har meget gå-på-mod for at give dig den bedste kvalitetproces med at få lavet en tilbygning.

Øsnker du hjælp til opførsel af en tilbygning til boligen i Nordsjælland? Så kan du ringe til os på telefon 25 37 18 20 eller skrive en e-mail til ah@ahtomrermester.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde kontaktformularen her. Derefter vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi starter med at tage en uforpligtende snak, hvor vi kan gennemgå ønsker, behov og løsninger.