Døre og vinduer

Få udskiftet døre og vinduer af en smilende tømrer

Døre & vinduer

Overvejer du nye vinduer og døre?

Hvis du overvejer nye døre og vinduer til din ejendom i Nordsjælland, er det en god idé at kontakte AH Tømrermester. Vi kan hjælpe dig med processen fra valg af rude, liste mv. til at at sætte de nye vinduer og døre i.

Der findes mange forskellige typer af vinduer og døre på markedet med forskellige
funktionelle og arkitektoniske tilvalg. Derfor står vi klar til at rådgive dig, så du får netop de døre og vinduer, der passer til dine behov. Som tømrer med flere års erfaring i branchen, har vi lavet et utal af flotte og funktionelle døre- og vinduesløsninger, og vi kan også hjælpe dig med finde frem til en løsning som passer perfekt til din bolig.

En økonomisk miljørigtig beslutning

Nye døre og vinduer betyder rigtig meget for husets arkitektoniske udtryk, men det betyder også rigtig meget for el og varmeforbruget. Med nye døre og vinduer kan man som regel spare op til 15-20% på forbruget – alt efter hvilken stand dine nuværende vinduer og døre er i. Nye døre og vinduer har nemlig en helt anden isoleringsevne end ældre, og derudover minimerer det også støjniveauet udefra.

Vi kommer gerne ud til dig i Nordsjælland og besigtiger dine nuværende døre og vinduer og tager en snak med dig om, hvilke muligheder og energioptimeringer der er ved at få dem udskiftet. Skulle du ønske at få foretaget flere energioptimeringer af boligen, så hjælper vi også med større ombygninger af boliger i Nordsjælland.

Vi hjælper gerne

Hvis du ønsker nye døre og vinduer til boligen i Nordsjælland, skal du kontakte os nu. Med os på holdet bliver du mødt af en smilende og glad tømrer, der er mødestabil og elsker udskiftning af døre og vinduer.

Ring til os på telefon 25 37 18 20 eller e-mail ah@ahtomrermester.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde kontaktformularen her. Derefter vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.